trat-corp

TRATAMENTE CORPORALE

Cele mai eficiente tratamente corporale din Craiova se gasesc acum la Idealis Beauty.

Dispunem de cele mai inovatoare aparate profesionale, preluate din industria medicala si premiate in industria de beauty.

Remodelarea corporala a adus numeroase provocari in materie de tehnologie. Care aparat este mai bun pentru tratarea celulitei? Ce aparat ne ajuta sa slabim mai repede? Pentru fiecare exista cate un raspuns diferit, insa noi stim sigur ca furnizorul nostru de echipamente activeaza intr-un domeniu care cere exigenta, eficienta, predictibilitate si validarea promisiunilor.

Prin urmare, dispunem de aparatura de ultima generatie, pentru care s-au efectuat si numeroase studii cu scopul de a demonstra efectele lor.

Procedurile corporale de care dispunem sunt axate pe :

Vei regasi in randul tratamentelor corporale:

  1. Crioradiofrecventa corporala (Sculptor)
  2. Hifu multifocal Himfu (Sculptor)
  3. Masaj transdermic DERMOHEALTH + DermoLed (Sculptor)
  4. Tratament corporal cu ULTRASUNETE
  5. Presoterapie - drenaj limfatic (Presso Symphony)
  6. Radiofrecventa bipolara si tripolara
  7. Mezoterapie virtuala corporala

Vino in centrul nostru de estetica corporala din Craiova si convinge-te de rezultatele procedurilor noastre. Pe langa efectele de scadere in cm, tonifiere, imbunatatirea elasticitatatii si texturii pielii, estompare a celulitei, vei pleca mult mai relaxata, mai usoara nu doar cu cateva kilograme, ci si cu cateva griji. Cu alte cuvinte, corpul si atitudinea ta vor avea alt tonus !