radio-facial

RADIOFRECVENTA FACIALA BIPOLARA SI TRIPOLARA – SKIN EXPERT

La Idealis Beauty vei gasi si radiofrecventa faciala bipolara si tripolara, o terapie eficienta cu un dublu rol : de prevenire a semnelor de imbatranire si de corectare a semnelor imbatranirii cutanate la nivelul fetei.

Radiofrecventa a fost utilizata initial in domeniul medical, insa datorita abilitatii de a stimula sinteza de collagen, aceasta a fost preluata in domeniul estetic cu rolul de a oferi o solutie persoanelor care, o data cu varsta, incep sa experimenteze laxitatea pielii, pete de la expunerea la soare, riduri.

Skin Expert impacheteaza intr-un singur aparat o dubla tehnologie revolutionara : radiofrecventa bipolara si tripolara.

CARE SUNT AVANTAJELE RADIOFRECVENTEI OFERITE DE SKIN EXPERT ?

CARE SUNT BENEFICIILE RADIOFRECVENTEI BIPOLARE SI TRIPOLOARE ?

O sedinta dureaza 15 minute si se recomanda efectuarea de 2/3 sedinte saptamanal, apoi la intervale mai lungi, doar sedinte de mentinere.

Tratamentele faciale pe care le oferim in Craiova sunt acum completate de o tehnologie inovatoare precum radiofrecventa. Este uimitor cum o asemenea terapie poate obtine intr-un timp scurt, atat de multe rezultate. Te invitam la Idealis Beauty sa consulti ofertele noatre si sa beneficiezi de o evaluarea gratuita a tenului. Daca tenul tau radiaza de frumusete, atunci misiunea noastra este indeplinita. Terapeutul nostru va avea grija sa iti recomande numai terapiile potrivite nevoilor tenului tau !