presoterapia-drenaj

PRESOTERAPIA - DRENAJ LIMFATIC - Presso Symphony

presoterapie

Echipamentul Presso Symphony asigura cel mai eficient drenaj limfatic. Acesta este indispensabil in procesul de slabire si de eliminare a retentiei de apa, prin urmare, un echipament avansat ne va ajuta sa obtinem rezultate excelente.

Stim ca limfa este sangele nobil al organismului si raspunde de retentia de apa, evidentiata la nivelul mainilor, picioarele. Prin urmare ea trebuie stimulata corect. Drenajul limfatic corect se efectueaza prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii, cu ajutorul presoterapiei. Procesul ajuta la stimularea microcirculatiei si la eliminarea toxinelor din organism.

Indicatii: Migrene, imbolnaviri dese, sistemul imunitar slabit, retentie de apa, maini umflate, picioare umflate si grele, celulita.

CARE SUNT AVANTAJELE PRESOTERAPIEI ?

CE BENEFICII ARE PRESOTERAPIA ASUPRA CORPULUI?

Desi nu are contraindicatii, presoterapia trebuie de multe ori sa se asocieze cu alte terapii care ne ajuta sa slabim si sa scapam de celulita. Este un catalizator eficient al micsorarii in circumferinta si impreuna cu alte terapii de care dispunem la Idealis Beauty, vom putea sculpta si modela corpul pe care il doresti.

Consulta lista de tratamente corporale disponibile si vino la centrul nostru pentru a beneficia de proceduri profesionale corecte pentru sanatatea si frumusetea corpului!