microdermabraziunea

MICRODERMABRAZIUNE CU STICK CU PULBERE DE DIAMANT

microdermoabraziune

La Idealis Beauty iti punem la dispozitie cel mai complex, eficient si rapid tratament de curatare a pielii tenului. Tratamentul dureaza doar 15 minute, timp suficient pentru a-ti recapata stralucirea. Iar in combinatie cu alte tratamente faciale, efectele acestuia vor completa minunat rezultatele.

CE ESTE MICRODERMABRAZIUNEA DIAMANTATA ?

Microdermabraziunea este un tratament facial ideal pentru curatarea in profunzime a tenului si exfolierea pielii. Se utilizeaza un instrument de tipul unui stilou din otel chirurgical, la capatului caruia se afla un stick de unica folosinta cu pulbere de diamant. Granulatia pulberei este asadar intacta la fiecare sedinta de tratament si ajuta la indepartarea impuritatilor si celulelor moarte. Pentru siguranta tratamentului, echipamentul Sculptor Body Health pune la dispozitie aceasta formula de atasare a stick-ului cu pulbere fina de diamant hipoalergenica in concentratii diferite (pentru a se putea personaliza fiecare tratament).

CARE SUNT AVANTAJELE MICRODERMABRAZIUNEI CU STICK CU PULBERE DE DIAMANT?

CARE SUNT BENEFICIILE TRATAMENTULUI CU MICRODERMABRAZIUNE DIAMANTATA?

microdermoabraziune2

Tratamentele faciale de care dispunem se pot combina cu usurinta intre ele pentru a avea rezultate excelente. Prin urmare, microdermabraziunea diamantata poate fi considerata o etapa pregatitoare ideala pentru sedinta de mezoterapie virtuala sau un tratament DermoHealth cu DermoLed.

Consulta terapeutul nostru pentru a avea partea de o evaluare gratuita a tenului, urmata de recomandari in ceea ce priveste un pachet de terapii faciale potrivite !