mezoterapia-corp

MEZOTERAPIE VIRTUALA CORPORALA

mezoterapia

Aparatul de mezoterapie virtuală MesoSonix de la Rowe aduce unic în estetica aplicată îmbinarea a nu mai puțin de 4 terapii spectaculoase pentru tratamente cu maxim de eficiență:

Mezoterapia la MesoSonix este o formă de mezoterapie virtuală ce nu implică ace, perioade de recuperare, este non-agresivă cu dermul, oferindu-i în schimb ajutorul pentru tratarea inestetismelor.

Tratamentul de mezoterapie virtuală reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului, o terapie inovatoare de excepție, care permite introducerea de substanțe active pentru tratament. Tratamentul de mezoterapie virtuală la MesoSonix este un proces în doua faze: electroporație și electroosmoză.

În timp ce electroporația mărește de până la 400 de ori porii epidermei, ceea ce ii conferă un grad ridicat de permeabilitate, electroosmoza împinge ingredientele active din cocktailul cosmetic in straturile profunde ale pielii.

Prin mezoterapie virtuală substanțele ajung în proporție de 95% în profunzime, reconstruind pielea și tesuturile. Aplicații corporale și faciale cu rezultate vizbile instantaneu. Practic regenerează fibrele de colagen, elastină și GAG (glicozaminoglicani). Cel mai important GAG este acidul hialuronic. El are capacitatea de a lega cantități mari de apă, determinând hidratarea optimă a pielii.

Mezoterapie virtuală MesoSonix utilizează doi curenți simultani, cu efecte complementare:

CARE SUNT AVANTAJELE MEZOTERAPIEI CORPORALE?

mezoterapie

Recomandari mezoterapie la nivel corporal:

NU se recomanda mezoterapia faciala corporala daca: