facial-ultrasunete

TRATAMENT FACIAL CU ULTRASUNETE - ULTRASONIQ

facial-ultrasunete

Terapia faciala cu ultrasunete este o procedura complet non-invaziva, care intesifica circulatia sangvina si are un aport esential in hidratarea profunda a tenului. Preluata din domeniul medical, aceasta terapie este ideala pentru toate varstele si se poate adapta si integra in scheme personalizate de tratament.

CARE SUNT AVANTAJELE TRATAMENTULUI FACIAL CU ULTRASUNETE?

ultrasunete

CE BENEFICII ARE TERAPIA FACIALA CU ULTRASUNETE?

CARE ESTE PROTOCOLUL RECOMANDAT?

Terapiile faciale cu ultrasunete se recomanda sa aiba 15 minute si sa fie efectuate de 3 ori pe saptamana pentru rezultate uimitoare. In cadrul fiecarei sesiuni se vor folosi seruri sau geluri profesionale ce au ingrediente active nebenfice tenului.

Pentru rezultate excelente, se recomanda intai eliberarea porilor inainte de sesiunea de tratament cu ultrasunete, prin procedura de microdermabraziune (tot 15 minute).

Pentru tine punem la dispozitie cele mai avansate tratamente faciale din Craiova, complet non invazive si anti-aging. Te asteptam la centrul nostru pentru a primi o evaluare gratuita a tenului si recomandarile specialistului. Dorim sa oferim tenului tau o experienta cat mai benefica, prin urmare aloca frumusetii tale timpul necesar!