about

Despre noi

Centrul Idealis a luat nastere din dorința de a crea un centru diferit fata de ceea ce denumim la ora actuala “centru de infrumusetare ». Suna un pic ciudat. Cum poti infrumuseta pe cineva care deja e frumos ? Credem ca noi femeile, pentru ca aceste servicii se adreseaza noua in primul rand, suntemdeja frumoase, iar fiecare frumusete are o coperta unica si un nucleu bine diferentiat. Frumusetea e mai mult decat ceea ce vede ochiul privitorului in exterior. E suma tuturor particularitatilor ce ne definesc trasaturile si personalitatea, in acelasi timp.

Prin frumusețea Idealis ne dorim ca femeile să nu se mai privească precum oglinzi sau reflexii, ci precum opere de artă unice. Centrul Idealis isi propune sa ACCENTUEZE frumusetea deja existenta. Sa o amplifice, sa o integreze intr-un mod armonios in ceea ce reprezinta idealul de frumusete pentru fiecare femeie. Dorim ca femeile ce ne trec pragul, sa simta ca isi pot relaxa corpul, dar si mintea in centrul nostru. Iar pentru că frumusețea înseamnă mai presus de toate, iubire și încredere de sine, oferim servicii complete și integrate de estetică facială și remodelare, care să facă persoanele să se simtă în armonie cu propriul corp și cu sine, ca emoție, gând, spirit.

Avem in dotare aparatura estetico-medicala noua si de ultima generatie furnizata de Rowe Romania, lider pe piata echipamentelor de estetica din domeniul beauty si remodelare corporala. Toate echipamentele sunt certificate medical– CE, FCC, TÜV – deoarece pretuim siguranta si sanatatea ta. Tratamentele corporale si faciale sunt efectuate de personal calificat si intens pregatit in domeniu de cei mai recunoscuti trainieri la nivel national.

Pe langa tratamentele faciale si corporale, Idealis va pune la dispozitia voastra si terapii de dezvoltare personala. Pentru aceastea, vom dedica o pagina speciala si va veti putea abona pentru a primi notificari cu privire la evenimentele de acest gen. Sesiunile vor fi coordonate de specialisti in domeniu.

Consideram ca atunci cand ai curajul sa faci o schimbare sau cand pur si simplu doresti sa te cunosti mai bine, ajutat de oamenii potriviti cu instrumentele potrivite, ajungi sa descoperi puterea din interiorul tau si ce poti face cu ea pentru a deveni mai bun. Orice incercare de cunoastere inseamna crestere, evolutie! Iar noi asta ne dorim. Sa atingem 2 laturi extrem de importante in viata oricarui om, exteriorul si interiorul, si sa oferim o posibilitate de a atinge acel echilibru ce ne alimenteaza in viata de zi cu zi.

Din pasiune pentru frumos si din dorinta de a crea un spatiu destinat ingrijirii personale totale in Craiova, am conturat Idealis Beauty: un loc elegant si delicat, cu aparatura profesionala si atmosfera mai mult decat relaxanta, un loc rupt de aglomeratie si de trafic de ganduri si de masini, un loc inspirat de natura si de grjia sa fata de noi.

Desprinde-te de tot ce e negativ si perturbator, de griji, de complexe si vino si convinge-te de rezultate si de intreaga experienta Idealis Beauty! Aloca-ti un timp numai al tau, pe care sa il poti fructifica pe termen lung.