hifu

Hifu multifocal Himfu – Sculptor

HIFU multifocal este o terapie revolutionara, produsa de aparatul SCULPTOR, un echipament de ultima generatie, aprobat de FDA si COFEPRICE. Procedura este una unica, patentata pentru slabirea localizata prin unde focalizate.

La momentul actual este considerata cea mai eficienta si sigura terapie corporala datorita inovatiei si progresului tehnologic incorporat. Transferata din domeniul medical in cel estetic, Himfu poate distruge garantat pana la 7-8 milioane de adipocite, rezultatele fiind spectaculoase chiar dupa prima sedinta.

Se poate spune fara a exagera ca Himfu are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala. Daca nici un aparat nu a dat rezultate pana acum pentru tine, e momentul sa il incerci.

Rezultatele sunt garantate si iti vei multumi cu siguranta pentru alegerea facuta!

AVANTAJELE TERAPIEI CORPORALE HIMFU

CARE SUNT BENEFICIILE PROCEDURII CORPORALE HIFU MULTIFOCAL HIMFU?

  1. Faptul ca actioneaza cu valuri de unde cavitationale de inalta ( frecventa faciliteaza producerea de microcrobule, ce cresc presiunea in interiorul celulei grasei. Comprimarile si dilatarile multiple si rapide ale celulelor grase duc la distrugerea imediata a acestora si scaderea instanta a centimetrilor.
  2. Se distrug pana la 8 milioane de adipocite in doar 30 de minute de tratament
  3. Se pot reduce pana la 4 cm inca de la prima sedinta
  4. Se ard grasimile eficient si in conditii sigure
  5. Se netezeste celulita
  6. Se elimina nodulii celulitici.

Pentru a avea rezultate exceptionale, terapia HImfu trebuie urmata si de o sedinta de drenaj limfatic , procedura care ajuta la eliminarea toxinelor. Combinarea terapiilor corporale are drept scop potentarea efectelor, prin urmare daca se alterneaza terapia HImfu cu Crioradiofrecventa veti simti cum acestea lucreaza pentru a reda cele mai bune rezultate.

HIMFU NU se poate efectua daca :

Proceduri inovatoare de remodelare corporala se gasesc acum in Craiova la Idealis Beauty. Consulta intreaga lista de terapii corporale si contacteaza-ne pentru a beneficia de o analiza corporala gratuita in urma careia terapeutul va poate propune o schema de tratament !