crio

Crioradiofrecventa corporala

Ce este CRIORADIOFRECVENTA ?

Este o inovatie revolutionara a aparatului Sculptor, care combina in acelasi tratament 2 tehnologii importante in slabirea localizata si remodelarea coporala: radiofrecventa + crioterapia. Socul termic emis de aceasta declanseaza o compactare cu efecte imediat vizibile. Vei pierde cel putin 2 cm dupa prima sedinta. Crioradiofrecventa induce formarea de noi fibre de colagen si este terapia perfecta pentru :

Cum actioneaza CRIORADIOFRECVENTA ?

Aceasta terapie se bazeaza pe efectul de vasoconstrictie (emisa de crioterapie) si vasodilatatie (emisa de radiofrecventa). In momentul in care temperatura de -15 grade C se resimte la SUPRAFATA pielii impreuna cu cea de 60 grade C resimtita in DERM, are loc un soc termic interior cu puternic. Acest efect produce o oxigenare internsa la nivelul tesuturilor, determina contractarea tesuturilor si accelereaza productia de colagen si elastina. In profunzimea tesuturilor se stimuleaza topirea grasimilor.
Crioterapia ajută la liftarea tegumentului, iar combinația cu terapia de radiofrecvență se personalizează in functie de mai multe criterii, Sculptor oferind mai multe tipuri de radiofrecventa pentru corp: monopolară si multipolară.
Gratie aparaturii performante Sculptor, exista multiple posibilitati de alegere a tipului de radiofrecventa si a frecventelor de lucru, de selectare a temperaturii crioterapiei, ceea ce face ca efectele de dupa sa fie spectaculoase.

CARE SUNT BENEFICIILE CRIORADIOFRECVENTEI?

CONTRAINDICATIILE CRIORADIOFRECVENTEI :

Crioradiofrecventa NU este indicata daca aveti :